Onko suklaa todella vaarallista koiralle?

On äskettäin episodi Army Wives, yksi hahmon koirat oli kiidätettiin eläinlääkärille, koska hän söi kokonainen pussi suklaata pelimerkkejä. Se muistutti minua siitä, miten olen aina kuullut, että koirat eivät voi syödä suklaata koska se tappaa heidät. En ollut koskaan oikeastaan ​​katsoa oliko se totta vai ei, yksinkertaisesti pitää suklaa pois koirani. Nyt olen kirjailija, Päätin pitäisi tarkistaa tiedot, tietäen kuinka paljon vääriä on Webissä tänään. Eli sen sijaan siirtymässä web tarkistaa, päätin poimia puhelimeen ja soittaa paikalliseen eläinlääkäriin.
Mitä eläinlääkäri tech kertoi minulle oli: Kyllä, suklaa on vaarallista koiralle!
Itse asiassa hän jatkoi ilmoittaa minulle, että suklaata on huonompi koirille kuin muissa suklaata, ja että eri koirilla oikeastaan ​​erilaisia ​​reaktioita suklaata. Mitä pienempi koira on, vaarallisempaa suklaa on koira, tietenkin, ja mitä enemmän he syövät, pahempi se on.
Varmin Suklaa koirille – Valkoinen ja tai Maitosuklaa
Maitosuklaa on turvallisin kaikista suklaata koirille, ja tämä on hyvä uutinen, koska maitosuklaa on yleisin suklaan ihmiset ostavat ja on noin kotinsa. Mikäli suuri koira (30 puntaa plus) syö pala suklaapatukan, tai jopa kokonainen maitosuklaalevy, hän luultavasti on hieno, vain vähän ripulia tai vatsavaivoja käsitellä. Älä kuitenkaan koskaan olettavat näin tapahdu. On aina parasta, etenkin jos on epävarma, ottaa yhteyttä eläinlääkäriin.
Vaarallisin Chocolate for Dogs – Baker suklaa
Baker suklaa on vaarallisin suklaa koirille, ja jos sinulla on pieni koira, joka syö jopa pienen palan leipurin suklaata, sinun tulee ottaa koiran eläinlääkäriin välittömästi. Suuremmat koiria, jotka syövät pieniä puree pitäisi johtaa puhelukortin eläinlääkäriin välittömästi.
Miksi Suklaa vaarallinen koirille?
Suklaa, mukaan eläinlääkäri tech, sisältää kaksi asiaa, jotka ovat haitallisia koiria: teobromiinin ja kofeiinia. Yhdistelmä näistä kahdesta asiasta on vieläkin vaarallista, koska kofeiini tilapäisesti nopeuttaa aineenvaihduntaa, niin suklaa saa levitä järjestelmän läpi nopeammin.
Teobromiini voi olla tappava koirille, aivan kohtalokas, mutta vaikka se ei ole, se voi aiheuttaa ruoansulatushäiriöitä, takavarikon ongelmia, nestehukka, ja enemmän. Miten määritellä, kuinka paljon suklaata on liikaa koirille on ongelmallista, koska se on erilainen jokaiselle koiralle, perustuu millaista suklaata koira söi, paino ja ikä ja rotu koira, ja yleistä terveyttä koira.
Pienet koirat, etenkin alle 15 kiloa, on ryhdyttävä eläinlääkäriin jopa palan suklaata. Suuremmat koirat ei voi vaatia kiireellistä sairaanhoitoa, jos he vain saavat purra, mutta se on silti hyvä idea kutsua eläinlääkäri tarkistaa tämän.
Yleensä määrän ja tyypin suklaan juomalla koira verrattuna koiran painon käytetään onko radikaaleja toimenpiteitä olisi toteutettava. Valkoinen suklaa sisältää vähiten teobromiinia, jossa maitosuklaa toisen. Bakerin suklaa, tummaa suklaata punakoiso suklaa ja muita puhtaita cacao sisältävä suklaa ei ole sekoitettu muita asioita sulostuttamaan tai ohut suklaa on pahin.
Oireita liikaa suklaata nautitaan
Vaikka sinun tulee ottaa koiran eläinlääkärille, jos luulet hän on nauttinut suklaata, olemassa erityisiä oireita eläinlääkäri tech sanoi sinun pitäisi etsiä onko suklaata myrkyttää oman koiran. Näitä ovat: * Usein virtsaaminen
* Ripuli
* Vatsa-ja suolistovaivoja
* Seizure tai kouristuksia
* Letargia, marina, piipittämästä
Muita vaarallisia suklaatuotteet
Cacao pavut ovat vaarallisia koiria, joten varmista, ettei mitään ympäri taloa. On muitakin asioita, sinun pitäisi varoa liian, kuten kuumaa kaakaota. Koirat voivat repiä kautta pakkauksessa kamaa, ja se on suklaata siinä. Yksi sivusto löysin ilmoittanut, että koira kuoli pureskella multaa, joka tehtiin kaakao, samoin, ja että yksi En olisi ikinä odottaa tai ajatellut.
Mikäli puruluita, muista tarkistaa mitä hän pureskelee ja olla varma, että mitään vaarallista niissä, kuten multaa ympärille puun vuoteet, vuodevaatteet muiden eläinten (What Hurts koira voi satuttaa kani), tai puuta tai oksia. Parempi katsoa kuin sairas tai kuollut pörröinen nelijalkainen perheenjäsen.
Jälleen kun epävarma, ota yhteyttä eläinlääkäriin ja pyydä häntä tarkistaa koirasi. Älä koskaan ota tilaisuuteen elämään teidän tuuhea ystävä.

Leave a Reply